Champions League: Πρόκριση στο Ισραήλ θα ψάξει ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 23:43
UPD:23:48
A- A A+

Στο Ισραήλ θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χάποελ Μπερ Σεβά, μετά το σημερινό 0-0 στο Καραϊσκάκη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανώς ανέτοιμοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την άμυνα των Ισραηλινών και όλα, πλέον, θα κριθούν στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης.

Μέτριος και κατά διαστήματα κακός ήταν ο Ολυμπιακός του πρώτου 45λεπτου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εμφανέστατο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, όπου έλλειπε ο παίκτης που θα οργάνωνε το παιχνίδι τους και κατά συνέπεια δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Γκόρες. 

Δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει ο γκολκίπερ της Χάποελ στο διάστημα αυτό, σε σουτ και κεφαλιά του Φορτούνη στο 21΄ και 22΄. Καμία «καθαρή» ευκαιρία δεν είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς, που στα τελευταία λεπτά απείλησαν δύο φορές το τέρμα του Καπίνο, ενώ μετά το 10΄ που ισορρόπησαν στη μεσαία γραμμή ήταν αυτοί που έβγαιναν με πιο ορθολογικό τρόπο στην επίθεση.

Οι Πειραιώτες δεν «πλήρωσαν» τα αβίαστα λάθη που έκαναν στον χώρο του κέντρου, ενώ και αμυντικά είχαν προβλήματα στα άκρα, απ΄  όπου η Χάποελ έβγαινε με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση. Σε μία από αυτές, στο 40΄ ο Μποτία πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Μπρουν πριν πλασάρει, ενώ δύο λεπτά μετά από το κόρνερ που εκτελέστηκε ο Νουακαέμε έπιασε τη γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Ντε Λα Μπέγια έδιωξε σωτήρια ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους Πειραιώτες να θέλουν, αλλά να μη μπορούν. Η είσοδος των Ντομίνγκες και Μπουχαλάκη στο πρώτο τέταρτο δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στον τομέα της ανάπτυξης, με τον Αργεντινό να δείχνει εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ένα σουτ του Φορτούνη στο 71΄ που απόκρουσε ο Γκόρες ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ από την πλευρά τους οι Ισραηλινοί δεν φάνηκαν καθόλου επιθετικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις