Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές και καταιγίδες το απόγευμα στη ηπειρωτικά, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές, στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στα υπόλοιπα, λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα, στα ανοιχτά του Βορείου Ιονίου, μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων μικρής διάρκειας, κυρίως το μεσημέρι. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και καταιγίδων το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αρχικά αίθριο καιρό, προβλέπει για αύριο, Πέμπτη η ΕΜΥ, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις ορεινές κυρίως περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά μέτριοι, με εξασθένηση και στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο, ισχυροί. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στα βόρεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή