Στην Ελλάδα η έδρα της Διεθνούς Σχολής European Law and Governance School

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 19:45
UPD:26/07/2016 20:07
Paolo Giandotti

Ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας κ. Σέρτζιο Ματαρέλα, στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της σχολής στο Προεδρικό Μέγαρο της Ιταλίας.

A- A A+

Η Διεθνής Σχολή European Law and Governance School (ELGS) αρχίζει τη λειτουργία της από τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα. 

Η Σχολή θα παρέχει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε φοιτητές κάθε εθνικότητας -οι οποίοι θα είναι συνολικά 50 για τις προπτυχιακές σπουδές και ανάμεσά τους 15 Έλληνες-  καθώς και προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών στην αγγλική γλώσσα στους τομείς του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου και διακυβέρνησης.

Τα προγράμματα διαμορφώθηκαν από αναγνωρισμένες διεθνείς προσωπικότητες κύρους, υποστηρίζονται από ένα δίκτυο 30 και πλέον πανεπιστημίων και ιδρυμάτων σε περισσότερες από 20 χώρες, γεγονός που δημιουργεί για τους φοιτητές πλήθος επιλογών μετεκπαίδευσης και περαιτέρω ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους, προσφέροντας παράλληλα και ευκαιρίες διασύνδεσης τους με μια μεγάλη αγορά εργασίας.

Η ίδρυσή της Σχολής είναι αποτέλεσμα διεθνούς πρωτοβουλίας από ομάδα κορυφαίων εκπροσώπων της ευρωπαϊκής νομικής σκέψης με επικεφαλής τον συνταγματικό δικαστή και πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας καθηγητή Τζουλιάνο Αμάτο. 

Η Σχολή θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του διεθνούς Οργανισμού EPLO (64ο χλμ Αθηνών- Σουνίου, Λεγραινά Σουνίου).

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 20 Ιουνίου 2016.

Πληροφορίες στα τηλ 211 311 0 672, στο www.elgs.eu  και στο  [email protected].

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή