Ολυμπιακός: Μέσα ο Ντομίνγκες, εκτός ο Πουλίδο

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 13:28
UPD:13:33
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τους Ισραηλινούς στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

A- A A+

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Εκτός έμεινε ο Πουλίδο.

Δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τους Ισραηλινούς στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Βίκτορ Σάντσεθ είδε τους παίκτες του να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και στην αποστολή που ανακοίνωσε δεν επεφύλασσε εκπλήξεις.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού ήταν ότι ο Τσόρι Ντομίνγκες γυμνάστηκε και σήμερα κανονικά και κρίθηκε «ετοιμοπόλεμος». Δε συνέβη, όμως, το ίδιο και με τον Άλαν Πουλίδο, παρότι ο Μεξικανός στράικερ συμμετείχε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών (σήμερα ακολούθησε μέρος του προγράμματος) κι έδειχνε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει. Ο Σάντσεθ έκρινε ότι δεν είναι 100% έτοιμος ακόμη κι έτσι τον απέκλεισε από την αποστολή.

Εκτός έμεινε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης που δεν προπονήθηκε χθες, συμπεριλήφθηκε στους 20 «εκλεκτούς». Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» απαρτίζεται από τους: Μποτία, Μπουχαλάκη, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτη, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβα, Βούρο, Ζντιέλαρ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις