Ρουσόπουλος για ένταξη ελληνικών ομάδων στο Στοίχημα

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2005 15:22
A- A A+

«Στην παρούσα φάση μελετάται η σταδιακή εισαγωγή των αγώνων των ελληνικών πρωταθλημάτων στο "Πάμε Στοίχημα" και η ανάληψη από τον ΟΠΑΠ της διενέργειας του διαγωνισμού "Πάμε Στοίχημα". Τα δύο τελευταία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και συναρτάται απολύτως το ένα από το άλλο», τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις για την ένταξη των ελληνικών ομάδων στο Στοίχημα.

Αναφερόμενος στη θέση της Νέας Δημοκρατίας στο παρελθόν σύμφωνα με την οποία η ένταξη των ελληνικών ομάδων στο Στοίχημα ήταν αδύνατη λόγω ασυμβιβάστου (πρόεδρος της διαχειρίστριας εταιρείας είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης), ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι και σήμερα δεν υπάρχει «καμία απολύτως διαφορά».

Εφόσον κριθεί από τη μελέτη ότι είναι προσοδοφόρος για τον Οργανισμό η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων, αυτό θα προχωρήσει υπό τον όρο ότι «θα έχει ληφθεί απόφαση ότι θα αναλάβει τη διαγωνιστική διαδικασία ο ΟΠΑΠ», επισήμανε ο κ. Ρουσόπουλος και πρόσθεσε:µ«Ενας οργανισμός, όπως και μια κυβέρνηση, οφείλουν να εξετάζουν διάφορα σχέδια. Για να αρχίσει η επεξεργασία των σχεδίων και των μελετών χρειαζόταν η έγκριση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΠΑΠ -η οποία εδόθη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή