Έως τους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 08:33
UPD:08:34
INTIME NEWS/INTIMEnews
A- A A+

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ η θερμοκασία θα φτάσει στην ηπειρωτική χώρα τους 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, τοπικά στο Αιγαίο την ημέρα μέχρι 6 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα γύρω ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Στην Ήπειρο και στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι / απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή