Μήνυση από τον Στ. Καλαφάτη για τους βανδαλισμούς στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 14:03
UPD:14:11
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο κ. Καλαφάτης έκανε λόγο για κρεσέντο ανομίας και αξιόποινων πράξεων για τα οποία δεν ιδρώνει το αυτί κανενός (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τους βανδαλισμούς στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο Σταύρος Καλαφάτης, τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ν.Δ. και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο. 

Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο κ. Καλαφάτης έκανε λόγο για κρεσέντο ανομίας και αξιόποινων πράξεων για τα οποία δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. 

«Το χτύπημα στο Δημαρχιακό Μέγαρο είναι ένα χτύπημα στη Δημοκρατία, αφού το Δημαρχείο είναι βήμα διαλόγου, βήμα Δημοκρατίας. Δεν θα το ανεχθούμε», σημείωσε.

Κατά τον κ. Καλαφάτη, περίσσεψαν τα λόγια και τα ευχολόγια, αλλά από πράξεις μηδέν. 

Υπενθύμισε τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι όσα συμβαίνουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με το No Border Camp είναι «απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις», για να συμπληρώσει ότι δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και τα γεγονότα τον διέψευσαν.

Το στέλεχος της Ν.Δ. κατηγόρησε και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ότι αρκέστηκε μόνο στα λόγια. «Τον καλέσαμε και χθες, τον καλούμε και τώρα, για να καταθέσουμε από κοινού μήνυση κατά παντός υπεθύνου για όσα έγιναν στο δημαρχιακό μέγαρο. Αφενός είναι υποχρέωσή μας απέναντι στους δημότες και αφετέρου είναι ανάγκη να γίνει αντιληπτό ότι στη Θεσσαλονίκη δεν περνά η ανομία», τόνισε.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή