Τα αμυντικά κενά στοίχισαν στον Ολυμπιακό με τον Ατρόμητο (1-3)

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 23:12
UPD:23:24
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ προβλημάτισε με την εμφάνισή της μία εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς στον Γ΄ προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

A- A A+

Με πολλά κενά στην άμυνα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-3 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που αποτέλεσε την πρόβα-τζενεράλε των Πειραιωτών ενόψει του πρώτου αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Champions League.

Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ προβλημάτισε με την εμφάνισή της μία εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς στον Γ΄ προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ιδιαίτερα στην άμυνα οι Πειραιώτες έκαναν σημαντικά λάθη κι έδειξαν ότι ακόμη θέλουν πολλή δουλειά, αλλά και ενίσχυση, για να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο δοκάρια, αρχικά στο 22’ με πλασέ του Σεμπά και στην συνέχεια με σουτ του Ντουρμάζ, αλλά ο Ατρόμητος κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Μπιτόλο στο 28΄. Η αντίδραση των πρωταθλητών Ελλάδας δεν άργησε να έρθει αφού στο 33΄ ο Μιλιβόγεβιτς με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλη περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ατρόμητος «χτύπησε» και πάλι στην αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Καρτάνης βρήκε με σέντρα τον αμαρκάριστο Λε Ταλέκ στην μεγάλη περιοχή των Πειραιωτών και αυτός με την σειρά του δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1 στο 73΄. Ο ίδιος παίκτης και πάλι βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 84΄ και «έγραψε» το τελικό 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Ούμπιντες, Ματέι, Γροντής, Μπρίτο, Παπαδόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Κεϊτά, Μπαστακός, Ντιγκινί, Λημνιός, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σάντσεθ): Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε λα Μπέγια (46΄ Μαζουάκου), Μανιάτης (46΄ Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς (74΄ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (63΄ Κασάμι), Ντουρμάζ (46΄ Φορτούνης), Σεμπά (63΄ Πάρντο), Ιντέγε

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις