Netflix: Συμφωνία για την προβολή της νέας σειράς «Star Trek» σε 188 χώρες

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 20:38
A- A A+

Το διαγαλαξιακό σύμπαν του «Star Trek» θα κάνει την εμφάνισή του στο Netflix. Η συνδρομητική υπηρεσία και το CBS κατέληξαν σε συμφωνία για την προβολή της νέας σειράς «Star Trek» του CBS στην συνδρομητική πλατφόρμα σε 188 χώρες – πέραν των ΗΠΑ και του Καναδά.

Κάθε επεισόδιο της νέας σειράς θα προβάλλεται παγκοσμίως εντός 24 ωρών από την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, στο Netflix θα προβληθούν και τα 727 επεισόδια των σειρών «Star Trek» («Star Trek: The Original Series», «Star Trek: The Next Generation», «Star Trek: Deep Space Nine», «Star Trek: Voyager» και «Star Trek: Enterprise»). Τα επεισόδια αυτά θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στα τέλη του 2016.

Η παραγωγή της σειράς «Star Trek» του CBS θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο, με στόχο την πρεμιέρα της τον Ιανουάριο του 2017.

Θα είναι η πρώτη κινηματογραφική επιστροφή για το «Star Trek», από το 2005. Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη σειρά, μεταξύ άλλων ότι πρόκειται να δούμε ένα νέο αστρόπλοιο, νέους χαρακτήρες και νέες αποστολές.

Η σειρά γυρίζεται με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου «Star Trek».

Συν-δημιουργοί της σειράς και παραγωγοί είναι ο Άλεξ Κούρτσμαν (συν-σεναριογράφος και παραγωγός των «Star Trek» και «Star Trek Into Darkness») και Μπράιαν Φούλερ (ο Φούλερ ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας για τα «Star Trek: Deep Space Nine» και «Star Trek: Voyager»).

Προτεινόμενα για εσάς