«Εξάρα» ο Παναθηναϊκός στον Απόλλωνα Λεμεσού

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 21:56
UPD:22:02
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 6-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού. 

Πρωταγωνιστής των «πρασίνων» ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που πέτυχε 2 γκολ κι απέδειξε ότι ο τραυματισμός του στην χθεσινή προπόνηση δεν ήταν σοβαρός.

Ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς, αλλά και νεαρούς παίκτες, παρ΄ όλα αυτά το «τριφύλλι» έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Βιγιαφάνιες και στο 31΄ ο Βλαχοδήμος έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι, ωστόσο, στο 36΄ ο Κλωναρίδης σημάδεψε σωστά κι «έγραψε» το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με τον Βιγιαφάνιες να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47') ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0, ενώ στο 56΄ η κυπριακή ομάδα μείωσε σε 4-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χατζηγιοβάννης πλάσαρε κι έκανε το 5-1 και στο 87΄ ο Πίσπας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Ο.Βλαχοδήμος (46’ Κοτσόλης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Νάνο (70’ Παπανικολάου), Στάικος (68’ Μίγγος), Αμπέντ (57’ Πίσπας), Π.Βλαχοδήμος (67’ Γ.Αγγελόπουλος), Βιγιαφάνιες (60’ Μπουζούκης), Μπουμάλ (65’ Μαυρομάτης), Κλωναρίδης (60’ Χατζηγιοβάννης).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις