ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Αλμέιδα

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 17:16
UPD:17:39
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, ο Πορτογάλος επιθετικός μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

A- A A+

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη... βούλα ο Ούγκο Αλμέιδα.

Αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, ο Πορτογάλος επιθετικός μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Από χθες το βράδυ είχε διαρρεύσει ότι ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου στράικερ αναμενόταν σήμερα στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ το ενδεχόμενο της μεταγραφής. Δεν ήρθε μόνος του, αλλά με τον έμπειρο παίκτη και με την βοήθεια του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση εργάζεται ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών,  βρέθηκε αμέσως «κοινό σημείο επαφής».

Από τη στιγμή που επήλθε συμφωνία ο 32χρονος παίκτης μετέβη αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα βγήκαν γρήγορα κι από τη στιγμή που ήταν «καθαρές» η αντίστροφη μέτρηση για την οριστικοποίηση της μεταγραφής είχε ξεκινήσει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλμέιδα, βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας στα Σπάτα, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που είναι διάρκειας 2 ετών με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αμείβεται τον χρόνο με περίπου 500.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ούγκο Αλμέιδα για τα επόμενα δύο χρόνια.»

Ο Αλμέιδα είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ήταν μέλος των Ιβήρων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2008 και 2012 και στα παγκόσμια κύπελλα του 2010 και 2014. Χρίστηκε διεθνής 57 φορές με την εθνική ανδρών και πέτυχε 19 γκολ. Ήταν μέλος της Βέρντερ Βρέμης στον τελικό του κυπέλλου UEFA του 2009 και μετράει 68 ματς στις διοργανώσεις της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας με απολογισμό 21 γκολ. 

Πανηγύρισε με την Πόρτο το νταμπλ του 2006 και το πρωτάθλημα του 2004, με τη Βέρντερ Βρέμης το κύπελλο Γερμανίας (2009) και με την Μπεσίκτας το τουρκικό κύπελλο (2011).

Στην καριέρα του «μετράει» 432 επίσημους αγώνες με απολογισμό 145 γκολ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις