Μπάσκετ: Χωρίς τον Νεμάνια Μπιέλιτσα στο Ρίο η Σερβία

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 19:43
UPD:19:53
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα (φωτ. αρχείου) αποκάλυψαν ότι ο άσος των «πλάβι» χρειάζεται τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες αποκατάστασης για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στο δεξί πόδι του.

A- A A+

Πολύ μεγάλο πλήγμα δέχθηκε η Εθνική Σερβίας ενόψει της συμμετοχής της στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός από τους καλύτερους αθλητές της.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα αποκάλυψαν ότι ο άσος των «πλάβι» χρειάζεται τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες αποκατάστασης για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στο δεξί πόδι του.

«Λυπάμαι πολύ που δεν θα βρίσκομαι στην ομάδα για τους Αγώνες στο Ρίο. Για επτά χρόνια πέρασα κάθε καλοκαίρι με την Εθνική και τώρα είναι δύσκολο να αποδεχθώ ότι δεν θα μπορώ να τους βοηθήσω σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες» δήλωσε ο Μπιέλιτσα.

«Μίλησα με τον Τζόρτζεβιτς και συμφωνήσαμε ότι μια τόσο μεγάλη διοργάνωση απαιτεί παίκτες που είναι σωματικά έτοιμοι, κάτι που δεν είμαι αυτή τη στιγμή. Θα είμαι με όλη μου την καρδιά μαζί με τους συμπαίκτες μου στο Ρίο και πιστεύω ότι μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα εκεί» συμπλήρωσε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις