Γκριν: Θέλω να κερδίζω ακόμη και στις προπονήσεις

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 18:26
UPD:18:30
EPA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI
Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ επισήμανε ότι ρώτησε και άκουσε τα καλύτερα λόγια για τη νέα ομάδα του τόσο από τον Οθέλο Χάντερ όσο και από τον Μάλκολμ Ντιλέινι, δήλωσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Βασίλη Σπανούλη και υπογράμμισε πως έχει τόσο τονισμένο το πνεύμα του νικητή που δεν θέλει να χάνει ούτε στις προπονήσεις.
A- A A+

Ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Έρικ Γκριν, με συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ επισήμανε ότι ρώτησε και άκουσε τα καλύτερα λόγια για τη νέα ομάδα του τόσο από τον Οθέλο Χάντερ όσο και από τον Μάλκολμ Ντιλέινι, δήλωσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Βασίλη Σπανούλη και υπογράμμισε πως έχει τόσο τονισμένο το πνεύμα του νικητή που δεν θέλει να χάνει ούτε στις προπονήσεις. 

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη συνέχεια για την καριέρα μου. Σίγουρα έχω πάντα στο μυαλό μου το NBA και θέλω να παίξω ξανά στο ΝΒΑ μια μέρα, αλλά τώρα έχω μπροστά μου μια τεράστια πρόκληση. Θα παίξω στον Ολυμπιακό, μια απίστευτη ομάδα που έχει πετύχει τα πάντα στην Ευρώπη. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας αυτού του απίστευτου συλλόγου» είπε ο Γκριν. 

Με τον Χάντερ ήταν συμπαίκτης στη Σιένα, ενώ με τον Ντιλέινι τους συνδέει φιλία χρόνων. «Ο Οθέλο μού είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα μου είπε να μην το σκεφτώ καθόλου, μου είπε μόνο καλά πράγματα και μου εξήγησε πως δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Ντιλέινι μου είπε πως ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα της Ευρώπης και πως σίγουρα θα γίνω καλύτερος παίκτης εκεί» συνέχισε ο νέος γκαρντ της πειραϊκής ομάδας. 

«Τις τελευταίες ημέρες είμαι στο youtube και βλέπω βίντεο από αγώνες στην έδρα μας. Περιμένω πως και πως να παίξω γι΄ αυτούς τους φιλάθλους. Θέλω να πετύχουμε πολλά μαζί. Και μόνο από τα βίντεο, ενθουσιάστηκα με την ατμόσφαιρα» συνέχισε ο Γκριν και πρόσθεσε για την επικείμενη συνεργασία του με τον Σπανούλη: «Πρόκειται για παίκτη θρύλο, ό,τι και να πω εγώ για τον Σπανούλη είναι λίγο. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό δίδυμο και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Σε ερώτηση για το πως θα παρουσίαζε τον εαυτό του εντός και εκτός παρκέ, ο Γκριν είπε πως «μου αρέσει να ζω την κάθε στιγμή. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να μάθω τα πάντα για αυτή τη χώρα. Έχει μεγάλη ιστορία η Ελλάδα, οπότε θέλω να μάθω πολλά. Στο παρκέ θέλω να νικάω, να νικάω, να νικάω. Μέχρι και στις προπονήσεις, θέλω να νικάω. Μου αρέσει και μπορώ να σκοράρω με πολλούς τρόπους, αλλά το κυριότερο είναι πως θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα και φυσικά ό,τι μου ζητάει ο προπονητής»

Όσο για το νέο προπονητή του; «Είχαμε από την αρχή εξαιρετική επικοινωνία, δέσαμε θα έλεγα αμέσως και μου είπε πως θέλει να υπογράψω στον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες, να δώσω στην ομάδα πράγματα για να μείνουμε στην κορυφή» δήλωσε ο Γκριν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις