Προβληματικός ο Άγιαξ στο φιλικό με τη Γάνδη (0-2)

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 19:24
UPD:19:25
ICON /ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με πολλά κενά στην άμυνα, αλλά και στις υπόλοιπες γραμμές, παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας ο Άγιαξ, γνωρίζοντας την ήττα από τη Γάνδη με 0-2.

Ο προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League εμφάνισε και πάλι αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν και σαφώς δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με το «δικέφαλο» του Βορρά στις 27 Ιουλίου.

Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι άνθρωποι του «Αίαντα» έδωσαν προς τα έξω ότι το φιλικό ματαιώθηκε (υπήρχαν φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα), γεγονός που δεν επέτρεψε στους δημοσιογράφους να μάθουν αρκετές λεπτομέρειες για τον τρόπο παιχνιδιού του «Αίαντα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ολλανδικής «De Telegraaf», ο Άγιαξ παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3. Ο Σίλεσεν ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Τετέ, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Ντάικς στην άμυνα, την τριάδα της μεσαίας γραμμής αποτέλεσαν οι Μπαζούρ, Κλάασεν, Γκούντελι, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Ελ-Γκάζι, Ντόλμπεργκ, Γιουνές. Δεν έπαιξε καθόλου το «αστέρι» της ομάδας, ο Πολωνός επιθετικός, Αρκάντιους Μίλικ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις