«Το ΠΑΣΟΚ επιλέγει συνειδητά τον πόλεμο με την κοινωνία»

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2005 20:03
A- A A+

«Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρωταγωνιστής στο γνωστό θέατρο του παραλόγου, υποκρίνεται σήμερα πως αγνοεί τις βαρύτατες ευθύνες του κόμματός του και των κορυφαίων στελεχών του για την κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια την οικονομία και την ελληνική κοινωνία», αναφέρει το υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών απαντώντας σε δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Αθανασάκη http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/03/1057782.htm .

«Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί προκλητικά να καλύψει την εσωκομματική σύγχυση με την προσπάθεια χειραγώγησης του συνδικαλιστικού κινήματος. Επιλέγει συνειδητά τον πόλεμο με την κοινωνία. Στον πόλεμο αυτό είναι μόνοι.

Η κυβέρνηση, με σύμμαχο την πλειοψηφία των πολιτών, προχωρά με τόλμη και αποφασιστικότητα σε μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που είναι προς όφελος των πολλών και όχι των μειοψηφιών που εκμεταλλεύονται το κράτος. Η συντήρηση και η μιζέρια ανήκουν στο παρελθόν και σε αυτούς που το εκφράζουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή