ΡΙΟ 2016: Συνάντηση Ιερωνύμου με αντιπροσωπεία της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 20:32
UPD:20:37
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ομαδική φωτογραφία μετά τη συνάντηση.

A- A A+

Αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Eίκοσι δύο αθλητές, με τη συνοδεία του Σπύρου Kαπράλου, προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρου Κούβελου, έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη χαρά από τον προκαθήμενο της ελλαδικής Εκκλησίας, ο οποίος τους ευχήθηκε υγεία, υπομονή, επιμονή και να επιστρέψουν νικητές, αν και, όπως τόνισε, «στη ζωή μας δεν μετράει πάντα το βραβείο, αλλά η προσπάθεια».

Η αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούσαν αθλητές και προπονητές από την άρση βαρών, τη ρυθμική γυμναστική, την κολύμβηση, το στίβο, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και το τζούντο, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Αρχιεπίσκοπο, αλλά και την επιθυμία της να τη συνοδεύουν οι προσευχές του και για τους ενενήντα Έλληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Εν συνεχεία, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, μοίρασε σε όλους ένα μικρό σταυρουδάκι ως ευλογία, και ένα βιβλίο. Από την πλευρά τους, οι κ. Καπράλος και Κούβελος του προσέφεραν ως αναμνηστικό δώρο την επίσημη φανέλα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» κι ένα βιβλίο με την ιστορία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις