Συλλήψεις για εμπορία κοκαΐνης και κάνναβης σε Θεσσαλονίκη και Θάσο

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 11:20
UPD:11:24
ΕΛ.ΑΣ.
A- A A+

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ως ηγετικών στελεχών κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης και κάνναβης, το οποίο δρούσε σε Θεσσαλονίκη και Θάσο, προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές.

Πρόκειται για τέσσερις υπηκόους Αλβανίας, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της παράβασης των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων, αλλά και για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από αστυνομική επιχείρηση στον Ποτό Θάσου, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε σπίτια που διατηρούσαν οι ίδιοι τόσο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης όσο και στο νησί του Βορείου Αιγαίου, όπου και συνέδραμε αστυνομικός σκύλος, βρέθηκαν οι εξής ποσότητες ναρκωτικών: 251,7 γραμμ. κοκαΐνη, 718,5 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη και 153,2 γραμμ. κατεργασμένη κάνναβη.

Ακόμη κατασχέθηκαν 258 γραμμ. λευκή σκόνη, άγνωστης σύνθεσης, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μία πρέσα κατασκευής δεμάτων ναρκωτικής ουσίας, δύο πιστόλια, 51 φυσίγγια, έξι αβολίδοτα φυσίγγια, ένα αστυνομικό τζάκετ, ένας φορητός ασύρματος, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και 12 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας από 23 έως 38 ετών, οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή