Θ. Ξανθόπουλος: Σε δύο χρόνια κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά της λυματολάσπης

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2005 13:45
A- A A+

Τη διαβεβαίωση ότι σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά της λυματολάσπης της Ψυτάλειας στη χωματερή των Ανω Λιοσίων, έδωσε μιλώντας στη Βουλή ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΝ Αθανάσιου Λεβέντη.

Όπως εξήγησε ο κ Ξανθόπουλος η συμφωνία που έχει ήδη υπογραφεί για εδαφοποίηση της λάσπης, με γερμανική εταιρεία, είναι δόκιμη και θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.

Ο κ. Ξανθόπουλος εξέφρασε την ελπίδα ότι σε δύο χρόνια, όλη η λάσπη θα γίνεται άοσμος κόκκος και δεν θα ρυπαίνει το λεκανοπέδιο», ζητώντας παράλληλα από τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν μέχρι τότε υπομονή.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του Συνασπισμού έκανε λόγο για τριτοκοσμική κατάσταση και για δίκαιη οργή των κατοίκων των Ανω Λιοσίων που αντιδρούν στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής τους.

«Το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ δεν έχει στα χέρια του μια "καυτή πατάτα", όπως λέει ο κ. Σουφλιάς, αλλά απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Μια ωρολογιακή βόμβα παρέλαβε αλλά αντί να την απομακρύνει όσο γίνεται μακρύτερα, την βάζει μέσα στον παντελόνι της Δυτικής Αττικής. Και αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούν οι κάτοικοι της», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή