Στη μεγάλη οθόνη το Pokemon Go;

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 14:15
UPD:14:22
REUTERS/CHRIS HELGREN
A- A A+

Μετά από την παγκόσμια φρενίτιδα που ξέσπασε την τελευταία εβδομάδα με την εμφάνιση του Pokemon Go της Nintendo, ενός παιχνιδιού «επαυξημένης» πραγματικότητας για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, τα κινούμενα σχέδια από την Ιαπωνία έχουν βάλει πλώρη να κατακτήσουν και τη μεγάλη οθόνη.

Μπορεί η «εκτόξευση» του Pokemon Go να έγινε μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, ωστόσο φαίνεται πως ο χρόνος ήταν αρκετός ώστε να ξεκινήσουν οι συνομιλίες για τη μεταφορά του παιχνιδιού στον κινηματογράφο σε μία «ζωντανή» ταινία δράσης.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, η Legendary Pictures φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων, προκειμένου να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το επιτυχημένο ιαπωνικό παιχνίδι.

REUTERS/MARK KAUZLARICH

Αν και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί λεπτομέρειες, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο ο σεναριογράφος της ταινίας «Βίκτορ Φράνκενσταϊν», Μαξ Λάντις, φημολογείται ότι θα είναι αυτός που θα γράψει το σενάριο.

Εφόσον η συμφωνία επιτευχθεί, αυτήν δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα Pokemon πρωταγωνιστούν στη μεγάλη οθόνη. 

Η ταινία «Pokemon: The First Movie», η οποία κυκλοφόρησε το 1999, απέφερε κέρδη της τάξης των 163 εκατ. δολαρίων, ωστόσο η ταινία «Pokemon Heroes» του 2002, κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 28 εκατ. δολάρια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή