Νεκρός ένας από τους τραυματίες στη Ζήνωνος

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 18:59
UPD:14/07/2016 00:41
naftemporiki.gr
A- A A+

του Μάκη Συνοδινού

Υπέκυψε στα τραύματά του ένας από τους τραυματίες σε ένοπλη επίθεση στην οδό Ζήνωνος στην Ομόνοια. Το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν τις 17.00 όταν ένοπλος άνδρας πλησίασε τα θύματά του και τα πυροβόλησε με πιστόλι. Από τους τρεις τραυματίες ο ένας βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση καθώς δέχτηκε το χτύπημα στα πλευρά. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο, ενώ έχουν βρεθεί τουλάχιστον οχτώ κάλυκες.

Οι άλλοι δύο, που έχουν τραυματιστεί στα πόδια, είναι εκτός κινδύνου.

NAFTEMPORIKI.GR

Ο κάλυκας στο σημείο.

Ο ένας εκ των δύο ήταν διερχόμενος από το σημείο και δέχτηκε κατά λάθος τη σφαίρα από το πιστόλι του δράστη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης, ο οποίος πιθανότατα είναι Ιρακινός κουρδικής καταγωγής, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο καφενείου της περιοχής.

Οι δύο άνδρες ζήτησαν από τον δράστη να αποχωρήσει από το καφενείο μετά από επεισόδιο που προκάλεσε.

Ο δράστης επέστρεψε με ένα πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καφενείου, ο οποίος υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, ενώ τραυμάτισε τον υπάλληλο του καταστήματος, καθώς και έναν διερχόμενο που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το αιματηρό περιστατικό έγινε για μια γυναίκα, ομογενή από το Καζακστάν, η οποία εργάζεται σε καφενείο της οδού Ζήνωνος.

Ο δράστης φέρεται ότι ενόχλησε κάποια στιγμή την κοπέλα, η οποία ζήτησε την παρέμβαση του ιδιοκτήτη, ο οποίος, μαζί με έναν συνεργάτη του, απομάκρυναν τον Ιρακινό. Αυτός όμως, επέστρεψε μετά από λίγο με ένα πιστόλι.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή