Ολυμπιακός: Ανανέωσε με Καμπιάσο, μιλά για Αλεσαντρινί

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 22:03
UPD:22:16
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ομάδας πως «είμαι ευτυχισμένος που παραμένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τελικά έγινε η έκπληξη και ο Εστεμπάν Καμπιάσο παραμένει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, σε μια εξέλιξη που αιφνιδίασε, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονταν ένα βήμα πριν το διαζύγιο. 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Εστεμπάν Καμπιάσο» ανακοίνωσε απόψε η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ομάδας πως «είμαι ευτυχισμένος που παραμένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Εν τω μεταξύ οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν για τον Ρομέν Αλεσαντρινί, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού France Football. 

Όπως αναφέρεται, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει καταθέσει πρόταση στη Μαρσέιγ και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη διαπραγμάτευση για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις