ΠΑΟΚ: Νικητής στο πιο δυνατό φιλικό με την Μπριζ

Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 23:49
UPD:10/07/2016 14:21
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Στο πιο δυνατό φιλικό που έδωσε μέχρι τώρα από την έναρξη της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 της Μπριζ.

Απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου ο «δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν ουσιαστικός στο δεύτερο ημίχρονο κι άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Σέρβος προπονητής η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στον τομέα της ανάπτυξης, εξαιρετικός αμυντικά, μη επιτρέποντας στην πιο έτοιμη ομάδα του Βελγίου να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Γλύκου και στην επανάληψη του Βελλίδη.

Ο ΠΑΟΚ είχε ουσία στο παιχνίδι του, ιδιαίτερα στο πρώτο 25λεπτο, πολύ καλό ρυθμό και άριστη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ σε όλες τις γραμμές του υπήρξε εξαιρετική συνοχή και αλληλοκάλυψη. Ο Τζον Κάμπος, ο οποίος στο ντεμπούτο του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,  είχε δοκάρι στο 27΄. 

Το 1-0 ήρθε στο 70'  από τον Κουλούρη με άοψογο πλασέ μετά την ασίστ του Ροντρίγκες, ενώ στο 81΄ ο Πέλκας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Βελλίδης), Μάτος (46' Κίτσιου), Πούγγουρας (46' Μαλεζάς), Τζαβέλλας (60' Κρέσπο), Λέοβατς (60' Γιαννούλης), Τζιόλης (46' Χαρίσης), Τσίμιροτ (60' Ζάιρο), Κάμπος (60' Κοροβέσης), Περέιρα (46' Πέλκας), Μυστακίδης (46' Ροντρίγκες), Αθανασιάδης (60' Κουλούρης).
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Μπουτέλ (46' Μπρουσέζε), Κουλς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ (75' Πέιτερς), Σίμονς, Ντομίνγκεζ ντε Σόουζα, Βανάκεν, Βόρμερ, Βόσεν, Ιζκιέρδο (46' Γουέσλει), Στορμ (Ένγκελς 28').

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις