Λ. Κρέτσος: Κρυστάλλινη και διάφανη η διαδικασία αδειοδότησης

Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 13:31
UPD:13:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Σύμφωνα με τον Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσο (φωτ. αρχείου), η πρόσβαση στους φακέλους των υποψηφίων ανήκει μόνο στην Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού και όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ελέγξουν τα δικαιολογητικά των υπόλοιπων συνυποψηφίων τους.

A- A A+

Η διαδικασία αδειοδότησης είναι κρυστάλλινη και απολύτως διάφανη, υπογραμμίζει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσος, με αφορμή σημερινή δήλωση του αντιπροέδρου της Ν.Δ., Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε πως «πρωτοκλασάτος υπουργός» του είπε ότι «ο ΣΚΑΪ θα κλείσει οπωσδήποτε».

«Αφού μέχρι σήμερα όλα τα επιχειρήματα των υποστηρικτών της ανομίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο αποδείχθηκαν σαθρά, οι υπέρμαχοι της επιτίθενται τώρα στη διαδικασία. Η διαδικασία αδειοδότησης είναι κρυστάλλινη και απολύτως διάφανη, ενώ στηρίζεται σε ήδη δοκιμασμένη μεθοδολογία δημοπράτησης φάσματος από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)», σημειώνει ο κ. Κρέτσος προσθέτοντας ότι «ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του Υπουργού Επικρατείας και του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης».

Σύμφωνα με τον Γ.Γ. η πρόσβαση στους φακέλους των υποψηφίων ανήκει μόνο στην Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού και όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ελέγξουν τα δικαιολογητικά των υπόλοιπων συνυποψηφίων τους.

«Το άνοιγμα των προσφορών από την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε με την παρουσία όλων των εκπροσώπων των συμμετεχόντων εταιρικών σχημάτων στο διαγωνισμό», υπενθυμίζει ο κ. Κρέτσος, συμπληρώνοντας ότι τα βήματα της διαδικασίας αδειοδότησης «είναι πλήρως τυποποιημένα και παρουσιάζονται αναλυτικά στην Προκήρυξη της διαγωνιστικής διαδικασίας, που έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ και στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή