«Ήσυχα βράδια» με την Αρλέτα και τον Λάκη Παπαδόπουλο

Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 13 Ιουλίου
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 10:10
A- A A+

Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντώνται, για να μοιραστούν με το κοινό «Τα ήσυχα βράδια τους», στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Κάθε μουσική τους συνάντηση είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Μια σχέση ζωής που περιλαμβάνει πάρα πολλά τραγούδια, κλασσικά και αγαπημένα. Η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και η φωνή της Αρλέτας, η αγάπη του ενός για τον άλλον, αλλά και το πάθος τους για την καλή μουσική, έχουν δώσει πολλά από τα πιο σημαντικά τραγούδια στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Ο Λάκης παίρνει την κιθάρα του, η Αρλέτα τη δική της, και «...η Αθήνα ανάβει σαν μεγάλο καράβι». Πόσα αγαπημένα τραγούδια μπορείς να μετρήσεις... «Ήσυχα βράδια», «Τσάι γιασεμιού», «Σερενάτα», «Γυριστρούλα», «Σε ζητάω», «Μπαρ το Ναυάγιο», «Batida de Coco», «Έρχεται κρύο» και πολλά ακόμα. Και τα χωράνε όλα σε ένα πρόγραμμα.

Μαζί τους, επί σκηνής, θα είναι οι μουσικοί: Κώστας Αναδιώτης (πιάνο), Ηλίας Κατελάνος (κιθάρα), Αλέξανδρος Αλεξίου (τύμπανα), Στέλιος Μακρυπλίδης (κιθάρα) και Αναστάσιος Ιωαννίδης (μπάσο).

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Κήπος: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη - Αθήνα, τηλ.: 210 7282000. Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: 12 ευρώ,  κατά την είσοδο: 14 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: ταμεία Μεγάρου, εκδοτήρια Μεγάρου: Ομήρου 8 - Αθήνα, καταστήματα Γερμανός, τηλεφωνικά: 210 7282333, ομαδικές πωλήσεις: 210 7282367, ηλεκτρονικά: megaron.gr.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς