Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ντε Λα Μπέγια

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 19:54
UPD:20:37
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, που μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου αγωνιζόταν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. 

A- A A+

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια είναι και επίσημα πια το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τον Ντιόγκο Φιγκέιρας. 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του πρωταθλητή Ελλάδας. 

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, που μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου αγωνιζόταν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. 

Με τη φανέλα των Βάσκων αγωνίστηκε την τελευταία επταετία, μετρώντας 193 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κι ενώ πριν τη Σοσιεδάδ είχε παίξει στις Εσπανιόλ Β, Βιγιαρεάλ Β, Σεβίγια Ατλέτικο, με αρχή της καριέρας του στην ομάδα της γενέτειράς του, την UDA Gramenet.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ να ζήσω την εμπειρία του να είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μεγάλη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θέλω επίσης να μπορέσω να ευχαριστηθώ και τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος» δήλωσε ο Ισπανός ως ποδοσφαιριστής της πειραϊκής ομάδας πια. 

«Ξέρω φυσικά ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς το πρωτάθλημα. Γνωρίζω επίσης πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί καλές σεζόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα φρόντισα να μάθω πράγματα για τον σύλλογο από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εδώ. Σιγά σιγά μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα και διαπιστώνω πιο πολύ πόσο σπουδαίος είναι ο Ολυμπιακός» συνέχισε. 

Και κατέληξε: «Ο στόχος μου είναι να προσφέρω κι εγώ στον Ολυμπιακό με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην καριέρα μου και ειδικότερα τα εφτά χρόνια που βρισκόμουν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φυσικά θέλω να απολαύσω κάθε μου παιχνίδι εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να γίνει η ομάδα ακόμα μεγαλύτερη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις