Προετοιμασίες για το θερμό τριήμερο στη Βουλή

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2005 16:43
A- A A+

Διαβουλεύσεις σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την τριήμερη πολιτική αντιπαράθεση που αρχίζει αύριο στις 18.00 στη Βουλή και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής με την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός είχε συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, τον υπουργό Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, και τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη.

Οπως έκανε γνωστό μετά το τέλος της σύσκεψης ο υπουργός Εσωτερικών «ασχοληθήκαμε με τη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή, για την ψήφο εμπιστοσύνης. Από εκεί και πέρα, συζητήσαμε και άλλα τρέχοντα θέματα του υπουργείου μου».

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Καραμανλής αναχώρησε για το Λουξεμβούργο μαζί με τον κ. Αλογοσκούφη, όπου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον προεδρεύοντα της Ε.Ε. πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ με κύριο θέμα συζήτησης τα κονδύλια του Δ' ΚΠΣ.

Στο ΠΑΣΟΚ, συνεδριάζει στις 18.00 το Πολιτικό Συμβούλιο, στη σκιά της πρωτοβουλίας του Γιώργου Παπανδρέου να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Αλογοσκούφη. Χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την κίνηση Παπανδρέου, αλλά όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος οι ηγέτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και τις ευθύνες.

Οπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αύριο στη Βουλή θα δοθεί «μια πολύ σημαντική ευκαιρία, για να πληροφορηθεί ο κόσμος συμπυκνωμένα όσα συνέβησαν στην οικονομία επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και να παρουσιαστεί το έργο της κυβέρνησης τους τελευταίους 15 μήνες» http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/09/1059610.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή