Τριήμερη μάχη στη Βουλή με προβολή σε εκλογές

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2005 16:08
A- A A+

Αρχίζει στις 18.00 στη Βουλή η τριήμερη συζήτηση επί της προτάσεως του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/10/1059980.htm .

Στο μεταξύ, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας διαμηνύουν ότι «εμείς δεν θέλουμε εκλογές, δεν τις προκαλούμε και δεν τις επιδιώκουμε, ωστόσο, εάν κάποιοι άλλοι θέλουν να πάμε για εκλογές, τότε ας πάμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα αυτά συζητήθηκαν και στη συνάντηση που είχε το πρωί ο Γραμματέας του Κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους, ο Γραμματέας της ΝΔ ανέφερε πως «όσοι θέλουν να καθαρίσουν τον κ. Παπανδρέου τον εξωθούν σε μια συζήτηση για εκλογές.

Αυτό που εμείς θέλουμε από την κοινοβουλευτική συζήτηση είναι να γίνει κατανοητή η πολιτική μας για τις διαρθρωτικές αλλαγές και από τη Δευτέρα να προχωρήσει απρόσκοπτα η οικονομική μας πολιτική. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η κοινωνία είναι απέναντί μας τότε ας πάμε στην κοινωνία».

Πρόκειται για λεονταρισμούς, απαντούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Θα παίξουν και οι δύο θέατρο. Θα δώσουν τη μάχη στα σημεία, όμως πιστεύω να καταλάβει ο λαός ότι και οι δύο μαζί μετέχουν σε μια επιχείρηση χειραγώγησης και αντιπροσωπεύουν ό,τι χειρότερο», σχολίασε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/10/1059970.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή