Νέα αστέρια στη «λεωφόρο της δόξας»

Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 15:13
UPD:03/07/2016 16:15

Έιμι Άνταμς.

A- A A+

Συνολικά 34 προσωπικότητες από τη μουσική, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση θα τιμηθούν για τα επιτεύγματά τους στη βιομηχανία του θεάματος αποκτώντας το δικό τους μπρούτζινο αστέρι πάνω στη «λεωφόρο της δόξας» του Χόλυγουντ (Hollywood Walk Of Fame), αφήνοντας την σφραγίδα τους για πάντα.

Ανάμεσά τους ονόματα όπως οι Χιού Λόρι, Ράιαν Ρέινολντς, Εύα Λονγκόρια, Κρις Πρατ, Έιμι Άνταμς, Ντουέιν Τζόνσον και Μαρκ Ράφαλο.

Ο Λόρι, που έχει γεννηθεί στην Οξφόρδη, έγινε παγκόσμια γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην τηλεοπτική σειρά «Ιατρικές Υποθέσεις» (House), που φιλοξενήθηκε στη μικρή οθόνη από το 2004 μέχρι το 2012.

Εύα Λονγκόρια.

Η Λονγκόρια ήρθε στο προσκήνιο το 2005 όταν έπαιξε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» (Desperate Housewives), ενώ οι πιο γνωστές ταινίες του Ράιαν Ρέινολντς είναι οι «Deadpool» και «Η πρόταση» (The Proposal).

Στα διαπιστευτήρια του Μαρκ Ράφαλο, περιλαμβάνεται η ταινία «Όλα στο φως» (Spotlight), η οποία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 2016.

Μαρκ Ράφαλο.

Ο Ντουέιν Τζόνσον έγινε γνωστός ως παλαιστής με τον παρατσούκλι «The Rock», στη συνέχεια όμως στράφηκε στην υποκριτική και πρόσφατα έπαιξε στην ταινία «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα».

Ανάμεσα στους μουσικούς που θα αποκτήσουν αστέρι είναι ο ράπερ Άις Κιούμπ, ο τραγουδιστής Τζον, το συγκρότημα Hall & Oates και οι NSYNC, η πρώην μπόι μπαντ του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Σελίνα.

Με αστέρι θα τιμηθεί και η αμερικανομεξικανή τραγουδίστρια Σελίνα, η οποία δολοφονήθηκε το 1995 από την πρόεδρο του φαν κλαμπ της, Γιολάντα Σαλτιβάρ, σε ηλικία 23 χρόνων.

 

Προτεινόμενα για εσάς