Νέα αστέρια στη λεωφόρο του Χόλιγουντ

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 12:47
UPD:13:13
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Η 41 ετών Λονγκόρια ήρθε στο προσκήνιο το 2005 όταν έπαιξε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» (Desperate Housewives)

A- A A+

Για τα επιτεύγματά τους στη βιομηχανία του θεάματος θα τιμηθούν 34 προσωπικότητες από τη μουσική, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αποκτώντας το δικό τους μπρούτζινο αστέρι στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ, το 2017.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τους Χιού Λόρι, Ράιαν Ρέινολντς, Εύα Λονγκόρια, Κρις Πρατ, Έιμι Άνταμς, Ντουέιν Τζόνσον και Μαρκ Ράφαλο.

EPA/PAUL BUCK

Ο γεννηθείς στην Οξφόρδη Λόρι έγινε παγκόσμια γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Ιατρικές Υποθέσεις» (House), η οποία φιλοξενήθηκε στην μικρή οθόνη από το 2004 μέχρι το 2012.

EPA/WARREN TODA

Από την πλευρά της, η 41 ετών Λονγκόρια ήρθε στο προσκήνιο το 2005 όταν έπαιξε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» (Desperate Housewives), ενώ οι πιο γνωστές ταινίες του Ράιαν Ρέινολντς είναι το Deadpool και η ταινία «Η πρόταση» (The Proposal).

EPA/ETTORE FERRARI

Στα διαπιστευτήρια του Μαρκ Ράφαλο, περιλαμβάνεται η ταινία «Όλα στο φως» (Spotlight), η οποία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 2016.

Ο Ντουέιν Τζόνσον έγινε γνωστός ως παλαιστής με τον παρατσούκλι «The Rock», στη συνέχεια όμως στράφηκε στην υποκριτική και πρόσφατα έπαιξε στην ταινία «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα».

EPA/PETER FOLEY

Ανάμεσα στους μουσικούς που θα αποκτήσουν αστέρι είναι ο ράπερ Άις Κιούμπ, το συγκρότημα Hall & Oates και οι NSYNC, η πρώην μπάντα του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Παράλληλα, ένα αστέρια θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη της αμερικανομεξικανής τραγουδίστριας Σελίνα, η οποία δολοφονήθηκε το 1995 σε ηλικία 23 ετών στο Τέξας, από την πρόεδρο του φαν κλαμπ της, Γιολάντα Σαλτιβάρ. Η ζωή της μεταφέρθηκε στο κινηματογράφο το 1997, με την Τζένιφερ Λόπεζ να πρωταγωνιστεί στην ταινία «Selena».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή