Πέταξε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 15:43
UPD:15:52
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με προορισμό την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θα μεταβούν στο Τέχελεν και θα παραμείνουν εκεί ως τις 8 Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας σε φιλικούς αγώνες τις Αλεμάνια Άαχεν (1/7), Σιλφόλντε (3/7) και Οσμάνιλσπορ (7/7).

Την αποστολή συγκροτούν 27 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Βούλγαρος Ιβάν Ιβάνοφ που υπέγραψε χθες για τρία χρόνια.

Οι υπόλοποι είναι οι, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Νάνο, Μαυρομάτης, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Μπουμάλ, Κουτρουμπής, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Αμπέντ, Στάικος, Μίγγος, Μπουζούκης, Αγγελόπουλος Γ., Λέτο, Κλωναρίδης και Χατζηγιοβάννης.

Στις λακωνικές δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε ότι «το σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρώπη και να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Γι΄ αυτό θα δουλέψουμε στην Ολλανδία»

Όσο για τα μεταγραφικά, δεν θέλησε να επεκταθεί. «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι τα μεταγραφικά. Πάμε στην Ολλανδία με διάθεση να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας στην προετοιμασία» ανέφερε.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, ευχήθηκε «με τη νέα σεζόν να καταφέρουμε να γράψουμε μια νέα ιστορία, καλύτερη από την περυσινή. Θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να πιάσει τόπο η προετοιμασία για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Για τον πρόωρο αποκλεισμό από την Γκαμπάλα το 2015 είπε ότι «... αυτά τα παιχνίδια και ο αποκλεισμός τριγυρνούν ακόμα στο μυαλό μου, αλλά έχουμε μπροστά μας μια νέα σεζόν και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα περσινά και την Καμπάλα. Απαγορεύεται να επιτρέψουμε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις