Ο Ατρόμητος ανανέωσε για ένα χρόνο με Γκορμπούνοφ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 15:00
UPD:15:02
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ατρόμητου για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο, καθώς ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Λευκορώσο διεθνή τερματοφύλακα για ακόμη ένα έτος.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αντρέι Γκορμπούνοφ παραμένει ''ένας από εμάς''! Ο Λευκορώσος διεθνής τερματοφύλακας απάντησε σήμερα καταφατικά στην προ ημερών πρόταση που έχει καταθέσει η ομάδα μας για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2017!» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Με αναμφισβήτητες τις προτάσεις από ελληνικές ομάδες αλλά κυρίως από το εξωτερικό ο Αντρέι Γκορμπούνοφ εκτίμησε το γεγονός ότι ο Ατρόμητος αποτέλεσε την ''γέφυρα'' για να διαβεί την πόρτα της Εθνικής ομάδας Ανδρών της χώρας του για πρώτη φορά στην καριέρα του και να καθιερωθεί βασικός».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Εκτίμησε επιπλέον τις συνθήκες εργασίας αλλά και το πλάνο της ομάδας μας που συνεχίζει να εμπεριέχει την προοπτική και το όραμα σε κάθε του έκφανση. Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις