Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Ιβάνοφ

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 20:26
UPD:20:29
EPA/GEORGIOS KEFALAS
A- A A+

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιβάν Ιβάνοφ στον Παναθηναϊκό.

Ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός δε συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, καθώς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και, πλέον, εντός των προσεχών ημερών θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για «τελειωμένη μεταγραφή», ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα ο 28χρονος παίκτης να περάσει με επιτυχία τις εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί. Πριν από ενάμιση περίπου χρόνου είχε υποστεί ρήξη χιαστών και οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να ρισκάρουν σε καμία περίπτωση εάν δε βεβαιωθούν ότι ο Ιβάνοφ είναι απολύτως υγιής και δεν υπάρχει κίνδυνιος υποτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Βουλγαρία, η Λοκομοτίβ θα ζητήσει από τους «πράσινους» το ποσό των 100.000 ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, ενώ υπάρχουν δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Χρίστο Κρουσχαρχάτα, σε μέσο της Βουλγαρίας: «Ο Ιβάνοφ είναι ένα παίκτης μεγάλης ποιότητας και το απέδειξε. Εχει αφήσει πίσω τα προβλήματά του και του αξίζουν περισσότερα χρήματα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις