Ρουσόπουλος: Η αντιπολίτευση παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2005 14:39
A- A A+

Η αντιπολίτευση παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις, τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας στην επίθεση του κ. Παπανδρέου κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/15/1061544.htm .

«Όπως κατεδείχθη και από την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, από τη μία πλευρά υπάρχει μία κυβέρνηση, η οποία με αίσθηση ευθύνης κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της, προχωρά με αποφασιστικότητα στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος και αξιώνουν οι πολίτες, παράγει έργο. Και από την άλλη υπάρχει μία αντιπολίτευση, που αμήχανη παρακολουθεί τις εξελίξεις, μια αντιπολίτευση που ενώ στα λόγια δέχεται ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, στην πράξη τις αρνείται, μία αντιπολίτευση που ουσιαστικά επιλέγει τη συντήρηση, το χθες, γυρίζοντας την πλάτη στο αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος.

Όπως σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος, η κυβέρνηση εξαρτά την πολιτική της από τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στον ελληνικό λαό, και όχι από τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης. Εξήγησε ωστόσο, ότι η κυβέρνηση ασκεί κριτική στο ΠΑΣΟΚ γιατί επί σειράς ετών ήταν κυβέρνηση και έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, τις οποίες δεν πήρε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή