Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και πιθανώς στο Βόρειο Ιόνιο και τη Δυτική Στερεά, με ισχυρούς βορείους ανέμους τοπικά στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στη Μακεδονία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταίγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ηπειρο και πιθανώς στο Βόρειο Ιόνιο και τη Δυτική Στερεά. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυορί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και πρόσκαιρα στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις για αύριο Παρασκευή, προβλέπει η ΕΜΥ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, οι οποίες το απόγευμα κατά τόπους θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων στην Ηπειρο και τη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και πρόσκαιρα στο Αιγαίο κατά τόπους ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή