Χωρίς Ρομπέρτο στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 16:11
UPD:16:14
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η μεταγραφή του Ισπανού τερματοφύλακα σε σύλλογο της πατρίδας του, κατά πάσα πιθανότητα στην Εσπανιόλ, έχει πια μπει στην τελική ευθεία κι έτσι δεν υπήρχε λόγος να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του.

A- A A+

Χωρίς τον Ρομπέρτο αναχώρησε για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός.

Η μεταγραφή του Ισπανού τερματοφύλακα σε σύλλογο της πατρίδας του, κατά πάσα πιθανότητα στην Εσπανιόλ, έχει πια μπει στην τελική ευθεία κι έτσι δεν υπήρχε λόγος να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του. Στην αποστολή δεν ήταν ούτε ο Ιντέγε, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί προς τα τέλη του μήνα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Γιαννιώτας εξέφρασε επιθυμία οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν μια ακόμη καλύτερη χρονιά από πέρυσι και να πετύχουν τους στόχους της.

«Να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη χρονιά από ό,τι πέρυσι. Όλα τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη και αυτό θα φανεί στην προετοιμασία και μέσα στη σεζόν. Εγώ θέλω να πετύχω τους στόχους του Ολυμπιακού, όπως κάνει όλη η ομάδα. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εφόσον είμαι στον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο στόχος μου κι εμένα για φέτος» τόνισε.

«Αυτό το καλοκαίρι είναι κάπως διαφορετικό για τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω έχει όλα τα φόντα, όλα τα παιδιά ξέρουν που βρίσκονται και νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο, ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ» συμπλήρωσε ο νεαρός διεθνής επιθετικός.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις