Συζητώντας για «τις ευκαιρίες και τις δυσκολίες της Αθήνας σήμερα»

Εκδήλωση του inside story στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 12:05
UPD:12:05
inside story
A- A A+

Εναλλακτικές ιδέες για το πώς η Αθήνα μπορεί να επαναπροσδιορίσει τη σχέση με τον εαυτό της και τους κατοίκους της κατατέθηκαν στην εκδήλωση του inside story, με θέμα «Οι ευκαιρίες & οι δυσκολίες της Αθήνας σήμερα», που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Παρουσία πολλών συνδρομητών και φίλων του ενημερωτικού site, οι εισηγητές της εκδήλωσης, προερχόμενοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, ανέδειξαν μέσα από ξεχωριστά σημεία αναφοράς το “μωσαϊκό” του αθηναϊκού ιστού.

Το λόγο πήρε και το κοινό, που μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις για την Αθήνα και το πώς μπορεί να γίνει μία πόλη που θα συνδυάζει τις προδιαγραφές μίας σύγχρονης μεγαλούπολης με τη μοναδική της ταυτότητα.

Κάτοικοι και μέλη της κοινωνίας των πολιτών μίλησαν για τις “χαμένες ευκαιρίες” και τα λάθη που έγιναν στην ιστορία της πόλης, για την προοπτική που ανοίγεται ώστε η Αθήνα να γίνει ένα από τα πιο ζωντανά και πολυπολιτισμικά κέντρα της Μεσογείου και για το πώς η Αθήνα μπορεί να προσφέρει τόσο ένα ποιοτικό προϊόν στους τουρίστες που την επισκέπτονται όσο και ένα ανθρώπινο και δημιουργικό περιβάλλον στους κατοίκους της.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή