«Assassin's Creed»: Από την κονσόλα στη μεγάλη οθόνη

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 19:35
UPD:19:43
A- A A+

Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι δράσης «Assassin's Creed», που μετρά μερικές δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τους Michael Fassbender και Marion Cotillard στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 

Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Callum Lynch (Michael Fassbender) βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Callum ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar, στο παρόν.
 

KERRY BROWN

Στο καστ της ταινίας, εκτός από τον υποψήφιο για Όσκαρ Michael Fassbender («X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», «12 Χρόνια Σκλάβος») και τη βραβευμένη με Όσκαρ Marion Cotillard («Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο»), συμμετέχουν οι Jeremy Irons («Lion King», «The Mission», «Batman v Superman: Dawn of Justice»), Brendan Gleeson («Harry Potter»), Michael Kenneth Williams («The Wire»), Ariane Labed («Before Midnight») και Callum Turner («Green Room»).
 

KERRY BROWN

Αξίζει να σημειωθεί πως σκηνοθέτης της ταινίας δεν είναι άλλος από τον Justin Kurzel, ο οποίος συνεργάστηκε τόσο με τον Fassbender όσο και την Cotillard πολύ πρόσφατα στο «Macbeth», ενώ το σενάριο έχουν συγγράψει οι Michael Leslie, Scott Frank, Bill Collage και Adam Cooper.

Το «Assassin’s Creed» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2017.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς