EURO 2016: Πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 12:16
UPD:12:18
REUTERS/SERGIO PEREZ

O Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

A- A A+

Η Ισπανία ρίχνεται σήμερα στις «μάχες» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της, καθώς στις 16:00 θα αντιμετωπίσει στην Τουλούζ την Τσεχία.

Η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε είχε να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο της οργάνωσης πάρτι με ιερόδουλες για το οποίο κατηγορείται ο τερματοφύλακάς της, Ντε Χέα. Απέναντι στους Τσέχους οι Ίβηρες μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική στον Δ΄ όμιλο, ενώ επίσης απόψε ξεκινά ο 5ος με τα παιχνίδια Ιρλανδία-Σουηδία (19:00) και Βέλγιο-Ιταλία (22:00).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» και η «σκουάντρα ατζούρα» θα αναμετρηθούν στη Λυών, σε ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί και προγνωστικά, αλλά που θα δείξει τι μπορεί να κάνουν οι δύο ομάδες στη διοργάνωση.

Μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη του ντέρμπι θα έχει λήξει στο Παρίσι το άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα σε Ιρλανδία-Σουηδία. Οι Ιρλανδοί έχουν το παραδοσιακό βρετανικό πείσμα και είναι σκληροτράχηλοι για τον καθένα, αλλά οι Σκανδιναβοί υπερτερούν σε ποιότητα - εμπειρία κι έχουν τον Ιμπραΐμοβιτς στην ενδεκάδα τους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις