Στενεύει ο κλοιός για το δράστη της δολοφονίας του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 22:27
UPD:22:58
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Οι αστυνομικές αρχές φέρεται να βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 14χρονου, η σωρός του οποίου εντοπίστηκε το πρωί κοντά στο κλειστό Γυμναστήριο, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός ύποπτος προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, με την την αστυνομία να κάνει λόγο για «ερασιτεχνική επίθεση», η οποία δεν φαίνεται να είχε ως στόχο τη ληστεία ή σεξουαλικό κίνητρο. Ο δράστης δεν φρόντισε μάλιστα καν να εξαφανίσει το όργανο του εγκλήματος, το οποίο και άφησε κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα. Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.

Σημειώνεται ότι ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τον 14χρονο, έκανε λόγο για ανθρωποκτονία. Στο λαιμό του παιδιού υπήρχαν τραύματα από μαχαίρι. 

Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν». «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε ο κ. Ευσταθιάδης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή