Τι τρέχει με... τα μαλλιά του Μ. Τζόνσον;

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 17:22
UPD:17:32
REUTERS/HANDOUT
A- A A+

Ο Μπόρις Τζόνσον, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ του Brexit, έχει δεχθεί την κριτική όχι μόνο για τις θέσεις του, αλλά και την... επιμελώς ατημέλητη κόμη του, η οποία έχει πυροδοτήσει συγκρίσεις και με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο κ. Τζόνσον σε ένθετο της Sunday Times ότι βάφει τα μαλλιά του, σε μία αποκάλυψη, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, για να την διαψεύσει στη συνέχεια ο ίδιος.

Ο 51χρονος Τζόνσον υποστήριξε αρχικά ότι τα μαλλιά του "είναι εντελώς φυσικά". Όταν όμως ρωτήθηκε επίμονα αν τα βάφει, απάντησε λακωνικά "ναι". Αυτό το απλό "ναι" φαίνεται να έσκασε σαν βόμβα. Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Telegraph υπογραμμίζει ότι ο Τζόνσον δεν διευκρίνισε αν βάφει τα μαλλιά του για να καλύψει τα γκρίζα ή για να κρύψει ότι στην πραγματικότητα είναι... κοκκινομάλλης. Αναπαράγει μάλιστα και ένα άκρως ταυτιστικό σχόλιο του βουλευτή Μαρκ Πρίτσαρντ. «Ο Μπόρις Τζόνσον πρέπει τώρα να μας πει αν η βαφή που χρησιμοποιεί παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση" έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που ο δημοσιογράφος του Sunday Times Magazine ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Τζόνσον, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο πρώην δήμαρχος του τηλεφώνησε για να του διευκρινίσει ότι έκανε πλάκα.

Πέρσι, ένας διάσημος κομμωτής, ο Χάιντς Σούμι, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail ότι τα μαλλιά του πρώην δημάρχουν "δεν είναι φυσικά" αλλά είναι αποτέλεσμα "αποχρωματισμού".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή