Super League: Απειλούν με αποχή από το νέο πρωτάθλημα 12 ομάδες!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 20:35
UPD:20:48
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Δώδεκα ομάδες της Super League απειλούν ότι δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος.

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι απίθανο να συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα» είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος παράγοντας.

Σκηνικό... πολέμου δημιουργείται στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία λίγο μετά τη λήξη της σεζόν και δυόμιση μήνες πριν την έναρξη της νέας. Αφορμή για τη στάση των 12 ΠΑΕ αποτελεί η άρνηση της ΕΠΟ για να γίνει επαγγελματική η διαιτησία.

Ο Χρήστος Πανόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους παράγοντες των άλλων 11 ομάδων στα γραφεία της «Βιαμάρ», υποστήριξε ότι οι σύλλογοι είναι αποφασισμένοι να υλοποιήσουν την απειλή τους και να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2016/2017.

Όπως έγινε γνωστίο στη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν εντάσεις, αλλά και ερωτηματικά κάποιων για το αν θα πρέπει να τραβήξουν στ΄ άκρα το σχοινί. Ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν κάθετος από την αρχή και προσπαθούσε να πείσει τις υπόλοιπες ΠΑΕ να μην κάνουν πίσω και να μείνουν πιστές στις εξαγγελίες που είχαν κάνει και ειδικά στο θέμα της διαιτησίας.

Η Ομοσπονδία από την πλευρά της δείχνει ανένδοτη και πλέον αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις, τόσο από την πλευρά της ανώτατης αρχής του ποδοσφαίρου, αλλά και τον μελών της Super League.

Μετά τη συνάντηση ο Χρήστος Πανόπουλος υποστήριξε ότι η ΕΠΟ δεν θα χρειαζόταν να αλλάξει κάποιον από τους κανονισμούς της για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή της διαιτησίας σε επαγγελματική. «Η ΕΠΟ δεν θα άλλαζε τίποτα στους νόμους της. Θα ήταν μια συμφωνία κυριών με την οποία θα κρατούσε όλα τα δικαιώματα και δεν θα έχανε κανένα δικαίωμά της. Δεν θέλαμε να κάνουμε πόλεμο με κανέναν. Έρωτα θέλαμε να κάνουμε», ανέφερε με ιδιαίτερη έμφαση ο κορυφαίος παράγοντας της Ξάνθης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις