Δ. Γιαννακόπουλος: Αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είναι άνθρωπος, θα ήταν ο Διαμαντίδης

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 23:08
UPD:23:22
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Είχα πει πως αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είναι άνθρωπος, θα ήταν ο Διαμαντίδης. Όλους τους έκανε μάγκες, όλους όμως. Ήταν καλοί παίκτες, αλλά ο Διαμαντίδης τους ανέβαζε πέντε σκαλοπάτια» τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

A- A A+

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο χαρακτήρισε αναντικατάστατο, ενώ δήλωσε ότι πρέπει να παραμείνει κοντά στην οικογένειά του, εκείνη του Παναθηναϊκού. 

«Είχα πει πως αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είναι άνθρωπος, θα ήταν ο Διαμαντίδης. Όλους τους έκανε μάγκες, όλους όμως. Ήταν καλοί παίκτες, αλλά ο Διαμαντίδης τους ανέβαζε πέντε σκαλοπάτια» τόνισε.

«Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά... Και ο Μποντιρόγκα αντικαταστάθηκε, κι άλλοι μεγάλοι παίκτες. Μέχρι να αντικατασταθεί είναι αναντικατάστατος. Ελπίζω να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Από τότε που ήρθε ο Διαμαντίδης χάσαμε μόνο τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα» επισήμανε.

Στο τέλος, ευχήθηκε να παραμείνει κοντά στο σύλλογο ο Διαμαντίδης: «Ο Δημήτρης πρέπει να μείνει κοντά μας. Θέλουμε να μείνει κοντά μας, όπως και ο Φραγκίσκος. Θα συζητήσουμε να δούμε με ποιον τομέα θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Τώρα η πρώτη του σκέψη είναι να ξεκουραστεί και να αποσυμπιεστεί, να δει την οικογένειά του. Στεναχωριέμαι ως Παναθηναϊκός που δεν θα το βλέπω του χρόνου στα γήπεδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις