Συνάντηση αντιπροσωπείας της Κ.Ο. του ΚΚΕ με Ν. Βούτση

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 18:10
UPD:18:18
Eurokinissi/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση είχε αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ αποτελούμενη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κόμματος Θανάση Παφίλη και τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Λαμπρούλη.

Κατά την συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξέφρασε τις διαμαρτυρίες της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση κωλυσιεργεί απαράδεκτα τη συζήτηση των προτάσεων νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ, παραβιάζοντας ακόμη και τον κανονισμό της Βουλής.

 Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούν για συζήτηση για πολλούς μήνες  οι τρεις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ η πρώτη για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, η δεύτερη για την επαναφορά του κατώτερου μισθού, της 13ης τρίτης και 14ης σύνταξης και των συλλογικών συμβάσεων και η τρίτη πρόταση νόμου  για την λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία των ανέργων.

Ταυτόχρονα εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες για το γεγονός ότι συστηματικά πλέον οι περισσότεροι υπουργοί με διάφορα προσχήματα αποφεύγουν να συζητήσουν τις επίκαιρες ερωτήσεις  και επερωτήσεις οδηγώντας σε εκφυλισμό την διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή