Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2005 07:00
A- A A+

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και βόρεια, με βαθμιαία ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως στα βορειοανατολικά. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι, που το απόγευμα θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί, που από το απόγευμα θα ενισχυθούν τοπικά σε πολύ ισχυρούς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, που βαθμιαία από το απόγευμα, θα ενισχυθούν σε πολύ ισχυρούς. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι, που από το απόγευμα θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι, με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό, προβλέπει για αύριο, Σάββατο, η ΕΜΥ, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά και νότια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή