Στην ΑΕΚ ο Μπάρκας

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 21:08
UPD:21:16
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Μπάρκας είναι 22 ετών και πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών από τον Μίχαελ Σκίμπε, όταν αναχώρησε εσπευσμένα για την Αυστραλία προς αντικατάσταση του τραυματία Ορέστη Καρνέζη, ήταν δε στον πάγκο στη χθεσινή νίκη της «γαλανόλευκης» ομάδας (2-1) επί των socceroos (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, όπως διέρρευσε όχι από την Ένωση αλλά από τη νυν ομάδα του, τον Ατρόμητο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου ο ιδιοκτήτης του συλλόγου των δυτικών προαστίων, Γιώργος Σπανός, αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους».

«Σήμερα ήρθαμε σε συμφωνία με την ΑΕΚ στο θέμα του Μπάρκα. Ο παίκτης θα παραχωρηθεί στην ΑΕΚ. Πήρατε και την είδηση» είπε ο Σπανός στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Μπάρκας είναι 22 ετών και πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών από τον Μίχαελ Σκίμπε, όταν αναχώρησε εσπευσμένα για την Αυστραλία προς αντικατάσταση του τραυματία Ορέστη Καρνέζη, ήταν δε στον πάγκο στη χθεσινή νίκη της «γαλανόλευκης» ομάδας (2-1) επί των socceroos.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις