«Wayward Pines»: Πρεμιέρα για τον 2ο κύκλο της σειράς μυστηρίου

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 14:55
A- A A+

Το «Wayward Pines», μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του προηγούμενου καλοκαιριού, επιστρέφει στο FOX, με τον 2ο κύκλο επεισοδίων, να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 22:40.

 Έχοντας καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, η σειρά επιστρέφει και υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις σε μια πλοκή γεμάτη αγωνία και ανατροπές, από τον μετρ του είδους, παραγωγό M. Night Shyamalan (Η 6η Αίσθηση, Οιωνός).

SERGEI BACHLAKOV

Στον απόηχο του συναρπαστικού φινάλε της πρώτης σεζόν, ο 2ος κύκλος του «Wayward Pines» ξεκινά με μια σημαντική άφιξη, που θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας σοβαρής επανάστασης, καθώς οι κάτοικοι της πόλης μάχονται για να σώσουν το ανθρώπινο γένος, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο.

Βασισμένο στην μπεστ σέλερ τριλογία μυθιστορημάτων του Blake Crouch, το «Wayward Pines» επανέρχεται με δέκα νέα επεισόδια, τα οποία διαπραγματεύονται θέματα όπως η επιβίωση, η τάξη και η αναρχία, η σύγκρουση μεταξύ γενεών και οι θεωρίες συνομωσίας. Ο νέος κύκλος υπόσχεται συγκινήσεις και δυνατές ερμηνείες από ένα δυνατό καστ, που αποτελείται από τους Jason Patric (Sleepers, Speed 2), Djimon Hounsou (Blood Diamond, The Gladiator), Carla Gugino (Sin City, American Gangster), Melissa Leo (The Fighter), Toby Jones (Hunger Games, Capote) και τον Terrence Howard (Empire, Crash) μεταξύ άλλων. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς