Βόλεϊ: Ήττα της Εθνικής Γυναικών από τη Σλοβενία

Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 21:46
UPD:21:49
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Η «γαλανόλευκη» ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με δύο νίκες (Ουγγαρία, Ρουμανία) και τη σημερινή ήττα, όμως όλα θα κριθούν στο δεύτερο τουρνουά, που θα φιλοξενηθεί στη Μεγαλόπολη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την πρώτη ήττα στoν 3ο όμιλο, με 0-3 από τη Σλοβενία, γνώρισε η Εθνική Γυναικών στο πλαίσιο του 1ου τουρνουά του Ευρωπαϊκού Λιγκ 2016, στην πόλη Νιρεγιχάζα της Ουγγαρίας.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με δύο νίκες (Ουγγαρία, Ρουμανία) και τη σημερινή ήττα, όμως όλα θα κριθούν στο δεύτερο τουρνουά, που θα φιλοξενηθεί στη Μεγαλόπολη.

«Δεν καταφέραμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ σκληρός, δεν συγχωρεί τα λάθη και δεν κάνει εύκολα λάθη. Ίσως να μείναμε και λίγο από ενέργεια» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης.

«Μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δείξαμε καλά δείγματα όταν πλησιάζαμε στο σκόρ, ίσως έπρεπε να πιέσουμε λίγο ακόμα, αλλά τα αν δεν φθάνουν. Η σλοβενία ήταν πολύ αποτελεσματική στην επίθεση ιδιαίτερα στα άκρα» συμπλήρωσε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις