«Βασιλική» προσφορά ομάδας Δ’ κατηγορίας στον Ιμπραΐμοβιτς

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 19:43
UPD:04/06/2016 00:53
A- A A+

Σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Σουηδός άσος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος δέχεται «βροχή» προτάσεων, καθώς η συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε.

Με τον ίδιο να μην έχει ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (αν και πληροφορίες τον εμφανίζουν να «πλησιάζει» στη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ), μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες ομάδες επιχειρούν να τον δελεάσουν με… όποιο μέσο διαθέτουν.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας Ροτ-Βάις Ομπερχάουζεν, οι οποίοι μπορεί να μην αποσπάσουν την υπογραφή του 34χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά σίγουρα διεκδικούν το βραβείο της πιο ευφάνταστης πρότασης.

Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις πλουσιότερες ομάδες του πλανήτη, καθώς αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να στέψει -κυριολεκτικά- βασιλιά τον Ιμπραΐμοβιτς.

Τι περιλαμβάνει η προσφορά της για διετές συμβόλαιο; Η ομάδα υπόσχεται τη μετατροπή του πολιτεύματος της πόλης του Ομπερχάουζεν σε μοναρχία, με βασιλιά… τον Ζλάταν.

Παράλληλα, βάσει την πρότασης, η τοπική μπίρα θα πάρει το όνομα του αρχηγού της εθνικής Σουηδίας.

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για να πείσουν τον Ιμπραΐμοβιτς να μετακομίσει στην πόλη των 220.000 κατοίκων στην κοιλάδα του Ρουρ, στη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία, η διοίκηση της Ροτ-Βάις Ομπερχάουζεν δηλώνει έτοιμη να επαναλειτουργήσει μία πισίνα που παραμένει κλειστή για 20 χρόνια, για να χαλαρώνει ο 34χρονος Σουηδός.

Επιπλέον, η ομάδα θα επεκτείνει τις κερκίδες του γηπέδου της χρησιμοποιώντας υλικά από το σουηδικό ΙΚΕΑ, ενώ στο γήπεδο θα προσφέρεται μόνο φαγητό από τη Σκανδιναβική χώρα, προς τιμήν του... βασιλιά.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Χάγιο Σόμερς, κάλεσε χαριτολογώντας τον Ζλάταν να αποδεχθεί την πρόταση «αν επιθυμεί να ανοίξει τους ορίζοντές του» και υποσχέθηκε να μεταβεί ο ίδιος στο αεροδρόμιο, προκειμένου να τον παραλάβει.

Μάλιστα, η ομάδα δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία με τη φανέλα του «βασιλιά Ίμπρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή