Ολυμπιακός: Ανανέωσαν έως το 2020 οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 17:12
UPD:17:13
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Κώστας Φορτούνης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να φορούν οι Κώστας Φορτούνης και Ανδρέας Μπουχαλάκης έως το 2020.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016/2017 οι δύο παίκτες γνωστοποίησαν ότι έβαλαν τις υπογραφές τους στα νέα συμβόλαια που τους πρόσφερε η ΠΑΕ και το μόνο που απομένει, πλέον, είναι να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου.

Ο Κώστας Φορτούνης σχολίασε: «Ευχαριστώ το σύλλογο, τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δώσω όσα περισσότερα γίνεται στο γήπεδο και επειδή ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε όλους τους τίτλους.

Ευχαριστώ πάλι όλους όσους ήταν σε αυτή την υπογραφή που έβαλα. Εύχομαι να κατακτήσουμε το νταμπλ. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός ήθελε να μείνω και όλα πήγαν καλά. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντική διοργάνωση για τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τόνισε: «Ευχαριστώ με τη σειρά μου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη στήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω τα πάντα για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις