ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Άλλα τρία χρόνια στον πάγκο ο Ιτούδης

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 12:54
UPD:12:59
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ιτούδη έως το 2019 ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Έλληνας τεχνικός πριν από λίγες ημέρες οδήγησε τους Ρώσους στην κατάκτηση της Euroleague κι από την πρώτη στιγμή ήταν δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης, αλλά και του ίδιου, να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού», Βατούτιν, αμέσως μετά την ανακοίνωση για την παραμονή του Ιτούδη, ο οποίος σε 135 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο μετράει 120 νίκες (ποσοστό 89.9%), δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης:

«Κάναμε πρόταση στον Δημήτρη την παραμονή του τελικού του Βερολίνου. Όταν τον προσλάβαμε δεν αμφιβάλαμε για τις ικανότητές του και μέσα από την ΤΣΣΚΑ κατάφερε να αυξήσει την εμπειρία του και να βελτιωθεί», ενώ από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε μαζί για άλλα τρία χρόνια. Ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις, είμαστε διψασμένοι για νίκες και ο κόσμος το ίδιο. Θα δουλέψουμε στη δημιουργία της επόμενης γενιάς της ομάδας, με στόχο να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο και να υπερασπίζεται τους τίτλους της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις